Een feestje op papier ♡ | Unieke posters & luxe ansichtkaartenDE SPEENTJES VAN HET DEENSE MERK FRIGG

- STIJLVOL - DUURZAAM - RETRO - HIP 

FRIGG is dé nieuwe hippe fopspeen uit Denemarken. Een hip scandinavisch design in een retro jasje. Verkrijgbaar in prachtige kleuren en trendy designs; DAISY, COLOR BLOCK en CLASSIC.

100%vrij van BPA, PVC en ftalaten. Voldoet aan de EN1400 + A2 test.
 Frigg speen classic color en daisy

OORSPRONG
In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met vooruitziende blik en wijsheid, dus het is geen wonder dat ze ook de godin van de moeders is. Als liefhebbende godheid, koesterde ze haar kinderen en probeerde ze die koste wat het kost te beschermen.

Geïnspireerd door zowel haar verhalen als de elegantie van Scandinavisch design, werd het merk FRIGG opgericht. 

Een lijn -van in Denemarken vervaardigde babyproducten- die naadloos en stijlvol in ons dagelijks leven passen. De fopspenen zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid- en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby's te bevorderen. De collectie is onderverdeeld in 3 prachtige ontwerpen, DAISY, COLOR BLOCK en CLASSIC.

DAISY

Erg schattig zijn de FRIGG Daisy speentjes. De geschulpte randen -die bloemblaadjes nabootsen- geven de fopspeen een prachtig en charmant design. De Daisy fopspeen van FRIGG is meer dan een speen alleen. Hij komt in heel veel prachtige kleuren. Wij hebben voor 7 kleuren gekozen die perfect aansluiten bij het warme gevoel dat wij van FRIGG kregen. Daarnaast passen ze goed bij het huidige seizoen.

COLOR BLOCK
De Colorblock speentjes zijn uniek in zijn design. Door het combineren van 3 kleuren per speen onderscheiden ze zich van andere merken. Daarnaast geeft het de speen een stoer en spannend uiterlijk. Van de in totaal 9 kleuren heeft ELLIE er 6 ingekocht. Onze persoonlijke favoriet is SAFARI.

CLASSIC
Een minimalistisch ontwerp, dat kenmerkt de Classic Fopspeen van Frigg. Hij heeft veel weg van de welbekende BIBS spenen. Door het gebruik van enkele kleuren kun je blijven mix en matchen.

KENMERKEN
De fopspeen heeft een minimalistisch ontwerp én een naar buiten gerichte curve. Deze zorgt ervoor dat de speen niet tegen de gevoelige huid van de baby aan komt. Daarnaast hebben de speentjes twee luchtgaten en een veiligheidshandvat om ervoor te zorgen dat onze baby'tjes veilig blijven. 
De spenen zijn verkrijgbaar in siliconen en natuurrubberen speen en komt in twee maten, 0-6 maanden en 6-18 maanden.


ONZE KEUZE
Bij ELLIE hebben wij voor de siliconen spenen gekozen, in maat 2. 
Deze zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen van medische kwaliteit. Hierdoor zijn ze super steriel. Ze hebben een wit/doorzichtige kleur ten opzichte van de bruine kleur van natuurrubber. 
De siliconen FRIGG spenen zijn eenvoudig te reinigen door ze uit te koken. Spenen van natuurrubber kun je enkel steriliseren door deze 5 minuten in gekookt water te leggen.


Andere voordelen van een siliconen tut *ten opzichte van natuurrubber/latex:
- Siliconen is steviger dan natuurrubber. De speentjes scheuren hierdoor minder snel.
- Siliconen zet niet uit na gebruik. De tut vergroot dus niet na langdurig gebruik.
- Siliconen is smaak- en reukloos. Hierdoor is de kans kleiner dat je baby aan deze geur en smaak went (en de borst weigert).
- Siliconen is geschikt voor baby's met een latex-allergie.

Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige speentjes en kunnen niet wachten tot ze geleverd worden.
Binnenkort zullen de FRIGG spenen via pre-order te bestellen zijn op onze webshop.
Houd hiervoor ons Instagram account in de gaten <3.

Liefs, Evy & Lisanne. 

foto van Frigg speen color safari met baby
Frigg speen classic color en daisy
foto van Frigg speen classic met kind
Frigg speen classic color en daisy
foto van Frigg speen classic met moeder en baby
Frigg speen classic color en daisy