• ♡ GRATIS VERZENDING VANAF €49
  • ♡ BINNEN 3-6 WERKDAGEN IN HUIS
  • ♡ EEN FEESTJE OP PAPIER

THEMA'S

Op deze pagina vindt je een overzicht van al onze prachtig samengestelde collecties met verschillende thema's ♥︎.
Houdt jouw kindje van jungledieren of is hij/zij helemaal gek van dinosaurussen? Ben je op zoek naar een bosdieren thema of romantische bloemen?

Hieronder vind je verschillende thema's die perfect zijn voor de kamer van jullie kindje!

Onze collectie bestaat inmiddels uit waanzinnige behangcirkels, persoonlijke sterrenhemel posters, (naam)posters en bijpassende geboortekaartjes. 
Met één van deze collecties style jij binnen no time de baby- en/of kinderkamer perfect af. 

 

*Het ELLIE logo wordt in het drukproces verwijderd.


VINTAGE GARDEN

Deze prachtige botanische serie met watercolor bloemen, vlinders en een bij'tje bestaat uit 1 sterrenhemel poster, twee naamposters, 2 behangcirkels en 10 bijpassende posters . Voor deze serie hebben wij gebruik gemaakt van een rustig kleurenpalet. Oud roze, okergeel, warm beige en camelbruin gecombineerd zorgen voor een romantische feel. Als je het ons vraagt is dit één van onze persoonlijke favorieten ♡.
Inmiddels zijn er al heel wat kamertjes gestyled met één of meer producten uit deze waanzinnige lijn. Tip: Heb jij dit geboortekaartje al gezien?


SAFARI

Het jungle thema is niet meer weg te denken uit de slaapkamer trends. Deze prachtige serie met watercolor effect maakt van ieder kamertje een waar safari paradijs. Je hebt keuze uit 3 verschillende behangcirkels, een sterrenhemelposter, een naamposter en 7 posters in thema. Ga je voor dit thema voor de toekomstige babykamer? Dan hebben we ook nog prachtig bijpassende geboortekaartjes


THE WILD CIRCUS

Geinspireerd door het opkomende circus thema, gecombineerd met ons prachtige jungle serie. Hallo serie: THE WILD CIRCUS. Deze waanzinnige serie bestaat uit 1 sterrenhemel poster, 1 naamposter, 1 behangcirkel en 9 bijpassende posters. Daarnaast kun je deze reeks perfect combineren met de producten uit de serie: THE NIGHT CIRCUS

Alle illustraties uit deze lijn hebben een mooi watercolor effect. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een rustige basis en een 'touch of color' om ervoor te zorgen dat de posters moderner zijn en makkelijk te stylen in elk interieur. 


THE NIGHT PARADE

Cuteness overload ♡. Een schattige serie met lieve bosdiertjes die 's nachts een feestje aan het vieren zijn in de wolken. Een reeks die perfect is voor op de kamertjes van onze kleinste vriendjes en vriendinnetjes. Welk diertje is jullie favoriet? Wij kunnen niet kiezen.
De serie bestaat uit 1 sterrenhemel poster, 1 naamposter, 7 losse posters en 2 waanzinnige behangcirkels. Binnenkort wordt hij ook nog uitgebreid met prachtig fotobehang. Wij kunnen niet wachten!


BOSDIEREN

Een serie met prachtige illustraties van bosdieren.  Je hebt keuze uit 2 verschillende behangcirkels, 1 sterrenhemel poster, 1 naamposter en 5 bijpassende posters. We hebben gekozen voor een rustig kleurpalet met licht beige ondertoon waardoor je de posters makkelijk kunt combineren. Onze dochters vinden deze lijn waanzinnig, en dat snappen wij maar al te goed!

Ga je voor dit thema voor de toekomstige babykamer? Dan hebben we ook nog een prachtig bijpassend geboortekaartje