Kinderkamerinspiratie | Thema LITTLE MERMAIDS

Gepubliceerd op 17 oktober 2023 om 17:45

MEISJESKAMER MET ZEEMEERMIN THEMA

De kinderkamer is een plek waar je kind herinneringen maakt, speelt, groeit en ontwikkeld. Een plek waar je kind zich thuisvoelt en zichzelf herkent, maar tegelijkertijd een kamer die mooi is gestyled kan nog wel eens een uitdaging zijn. Want waar begin je? 
Door middel van onze nieuwe blogs 'Kinderkamerinspiratie' helpen wij je graag op weg naar de allermooiste en liefste kamertjes. 

Lees je mee?

Bij het inrichten van een meisjeskamer wordt er nog steeds veel gekozen voor de kleur roze. Er zijn immers onnoemelijk veel verschillende tinten, waardoor er altijd wel één tussen zit die jou aanspreekt.

Roze zorgt voor een heel fijn en warme sfeer.  Als je het ons vraagt is dat precies de sfeer die je wilt neerzetten bij het inrichten van een romantische en lieflijke kinderkamer. 

BEPAAL HET KLEURENPALET 

De muurcirkel LITTLE MERMAIDS hebben wij als basis gekozen voor het kamertje. De kleuren nude, zand, beige en bruin zijn de perfecte kleuren om de kamer mee te gaan stijlen. Een rustige basis zorgt ervoor dat je het kamertje gemakkelijk mee kunt laten groeien met de leeftijd en interesses van je kindje. Kies voor de muren een rustig palet en werk bijvoorbeeld met een accentkleur in de meubels en accessoires. Voor de verfkleuren hebben wij gekozen voor (v.l.n.r) Plaster en Dark Nude van kwantum & Vintage Roze van de Karwei. Dark Nude is in dit geval een super mooie accentkleur voor bijvoorbeeld het bureautje, een nachtkastje of een kledingkast. Hierdoor creëer je eenheid en speelsheid.

 

CREËER EENHEID EN RUST

Om het kamertje eenheid en rust uit te laten stralen is het belangrijk om meubels en accessoires te kiezen in de kleuren van het item dat jij als basis gekozen hebt, in dit geval Muurcirkel LITTLE MERMAIDS.

Het prachtige peuterbed Cerise van Petite Amelie is tijdloos en de perfecte tussenstap van ledikant naar eenpersoons. Een bedhemel geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid aan je kindje. Stijl het bedje af met het prachtige beddengoed van Studio Feder en de mooie hoeslaken van Cam Cam Copenhagen. Naast efficiënte meubels is het ook belangrijk dat er ruimte is voor spelen. Het waanzinnige poppenhuis van Petite Amelie is hier thuis favoriet en er wordt dagelijks met alle muisjes gespeeld.

Het prachtige koraal kleurige vloerkleed is van Tapis Petit, een Nederlands merk voor kindervloerkleden waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen en warme kleurcombinaties. Deze kleur matcht perfect met de koralen uit de muurcirkel waardoor je eenheid creëert ♡. Daarnaast zijn wij groot fan van het gebruik van vlaggentjes in de kinderkamer. Hiermee maak je de kamer speels & jong. Deze neutrale vlaggentjes van Numero 74 passen werkelijk op ieder kamertje.

 

ZEEMEERMIN THEMA ACCESSOIRES

Om het zeemeermin thema door te voeren in de rest van het kamertje is het ontzettend leuk om nog een aantal accessoires toe te voegen aan het kamertje.

Wij zijn helemaal weg van het luxe katoenen schelpenlampje van Konges Slöjd. Een prachtige witte stoffen lamp in de vorm van een schelp voor aan de muur. De perfecte lamp voor een kamertje met in dit geval een zeemeermin thema. Olli Ella heeft een te schattig rotan schelpentasje in hun collectie die je een mooi plekje kunt geven aan een wandrekje, en Moi Mili verkoopt een prachtige velvet kussen in de vorm van een schelp. 

 

Last but not least...

Posters zijn inmiddels onmisbaar geworden in je interieur. Maak het zeemeerminnen thema af door nog een aantal posters toe te voegen aan het mooiste kamertje in huis ♡. Je kunt kiezen voor 4 verschillende formaten, afhankelijk van de grootte van het kamertje. Zeemeermin Anna (links) en zeemeermin Ina (rechts) zie je hierboven op de foto. Benieuwd naar de rest van dit schattige thema? Klik hier.

 

 

1. Behangcirkel ELLIE Studio LITTLE MERMAIDS  |  2. Poppenhuis Petite Amélie 'La Parisienne'  |  3. Vlaggenlijn Numero 74 Naturel  |  4. Schelpen kussen Moi Mili Beige glow  |  5. Wandlamp Konges Slöjd schelp off white  |  6. Peuterbed Petite Amélie Cerise |  7. Bedhemel Cam Cam Copenhagen Light Sand  |  8. Vloerkleed Tapis Petite Anna Soft Pink  |  9. Beddengoed Studio Feder Powder  |  10. Hoeslaken Cam Cam Copenhagen Aurora  |  11. kindertas Olli Ella straw shell  |  12. Kinderposters ELLIE Studio Zeemeermin Anna, Zeemeermin Ina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.