• ♡ EEN FEESTJE OP PAPIER
  • ♡ GRATIS VERZENDING VANAF €49
  • ♡ UNIEKE PRODUCTEN
  • ♡ BINNEN 3-4 DAGEN VERZONDEN

THEMA'S 

Op deze pagina vindt je een overzicht van al onze prachtig samengestelde collecties ♥︎.
Houdt jouw kindje van jungledieren of is hij/zij helemaal gek van dinosaurussen? Ben je op zoek naar een bosdieren thema of romantische bloemen?

Hieronder vind je verschillende thema's die perfect zijn voor de kamer van jullie kindje!

Onze collectie bestaat inmiddels uit waanzinnige behangcirkels, persoonlijke sterrenhemel posters, (naam)posters en bijpassende geboortekaartjes. 
Met één van deze collecties style jij binnen no time de baby- en/of kinderkamer perfect af. 

 


FOREST

Posters met één enkele kleur, sfeervol en rustig tegelijk. Deze waanzinnige serie, met thema: bosdieren, bestaat uit 3 prachtige behangcirkels, 1 sterrenhemel poster, 1 naamposter, waanzinnig patroonbehang en 3 bijpassende posters. Door het rustige kleurpalet is deze reeks makkelijk combineerbaar in elk interieur. Zowel voor jongens als voor meisjes.


ONDERWATER WERELD

Ben je op zoek naar een thema voor de baby/kinderkamer die waanzinnig is maar minder conventioneel? Dan is het thema: Onderwaterwereld echt iets voor jou! De prachtige illustraties van vissen, koralen en zeesterren zorgen voor een stoer en knus gevoel.
In deze lijn hebben wij gebruik gemaakt van rustige tinten, met een 'touch of color'. De basis is licht grijs waardoor ook deze lijn makkelijk combineerbaar én tijdloos is. Je hebt keuze uit 1 prachtige sterrenhemel poster, 2 naamposters, 3 waanzinnige behangcirkels, patroonbehang en 4 bijpassende posters. 

Éen thema waar je niet snel op uitgekeken raakt. We love it!


WILDFLOWER

Een botanische serie met wilde bloemen in warme kleuren. Een thema die perfect past in een hippe baby- en kinderkamer, maar ook in de rest van het huis. Hierdoor kun je eenheid creëren tussen meerdere ruimtes in huis en is er ruimte om te blijven spelen met alle posters. 
Deze serie bestaat uit 1 sterrenhemel poster, 1 naamposter, maarliefst 6 behang cirkels en 10 losse posters. De keuze is reuze!


THE NIGHT CIRCUS

Als je zoekt naar kinderkamer inspiratie kom je op Pinterest en Instagram steeds vaker het circus thema tegen, en dat snappen wij maar al te goed!
Het thema is speels, uniek en fantasierijk. Precies zoals onze kindjes ♡.

Serie 'The Night Circus' heeft een rustige basis in warm beige en grijs. De prachtige illustraties komen hierdoor perfect tot hun recht. Je hebt keuze uit 1 sprookjesachtige behangcirkel, 1 sterrenhemel poster, 1 naamposter en 5 losse posters. Welke is jouw favoriet? ♡

Tip: Een deel van deze posters is perfect te combineren met serie 'The Wild Circus'.


DINOSAURUS

ROAR!  Een stoer thema waar veel stoere kindjes gek op zijn. Hallo serie Dinosaurus! De waanzinnig gedetailleerde illustraties zijn gemaakt in een rustig kleurpalet met groene ondergrond. Hierdoor kun je de basis van de kamer precies inkleuren zoals jij dat wilt. Naast 2 prachtige behangcirkels bestaat deze lijn ook uit 1 educatieve poster, 1 sterrenhemel poster, 1 naamposter. 5 losse posters en 3 verschillende behang prints. .