• ♡ EEN FEESTJE OP PAPIER
  • ♡ GRATIS VERZENDING VANAF €49
  • ♡ UNIEKE PRODUCTEN
  • ♡ BINNEN 3-4 DAGEN VERZONDEN

MAANSTAND POSTERS MET FOLIEDRUK 

YAY! Nieuw in onze collectie. Prachtige maanstand posters met foliedruk, voor nét dat beetje extra ♡.

 

Naast het verkopen van maanstand posters op handgeschept papier, kun je nu ook bij ons terecht voor deze bijzondere posters op Tintoretto Gesso papier.  Het grootste verschil zit hem in het papiersoort en de manier waarop de foliedruk op de poster wordt aangebracht. Waar de maanstandposters met de hand bewerkt worden met acrylverf en goud/koper bladmetaal, wordt op deze poster de foliedruk er machinaal op gezet. Dezelfde posters, maar toch heel erg verschillend van elkaar. 

 

Deze mooie geboorteposters geven een persoonlijke touch aan het interieur. De posters weergeven de stand van de maan bij een speciale datum, bijvoorbeeld de geboorte van een kindje of jullie huwelijksdag.  Daarnaast komen de verschillende designs terug in onze prachtige geboortekaartjes, waardoor het een perfect cadeau is voor ouders die hetzelfde geboortekaartje hebben gekozen voor hun kleintje.

 

Deze prachtig reeks posters wordt gedrukt op 300grams Tintoretto Gesso papier ♡.

 

Benieuwd naar onze collectie geboortekaartjes en andere gepersonaliseerde posters?.

 


DE COLLECTIE:


*Omdat wij deze prachtige posters bij een externe drukker moeten laten maken is de levertijd langer dan je van ons gewend bent. Deze posters heb je binnen 4-8 werkdagen in huis.